• 104
    tff'de başkan vekili görevini yürüten şahıs.

    bu şahsın bize verdiği zararın haddi hesabı yok. eğer x bir yönetici aynısını fenerbahçe veya beşiktaş'a yapsaydı, şu anda o yönetici evinden çıkmaya bile korkardı. en basitinden bir dönem tff'de görev yapan ali dürüst'ün emre akbaba transferinde etkin rol oynadığı öne sürülmüştü. fotoğraf veya belge gibi kanıtlar olmaksızın herkes yargısız infaz yaparak deli gibi saldırmıştı. medya desen zaten yangına körükle gidiyordu. en son ali dürüst açıklama yaptı ve "sadece eski dostum abdurrahim albayrak ile çay içtik. o günde transfer görüşmesi vardı ve ben bunu bilmiyordum. transfer görüşmesi yapıldığı anda kalktım. bunu ilgililere de sorabilirsiniz" dedi. buna rağmen ali dürüst ve galatasaray her seferinde, her kesim tarafından eleştirilmeye devam edildi. şu anda ali dürüst ismini söylediğiniz anda, herkes hep bir ağızdan emre akbaba transferini söyler. sonuçta çamur at izi kalsın.

    bu şahsın ise, şükrü saraçoğlu stadında ali koç ile fotoğrafı var: https://gss.gs/oHD.jpg
    onu da geçin, fenerbahçe'nin tek adaylı başkanlık seçimine katılmışlığı bile var: https://gss.gs/eLb.png

    buna rağmen kimseden ses yok. 3-5 tweet, 3-5 hashtag, 20-25 entry falan bitti gitti. verdikleri inanılmaz zararlar, 2.günde unutulup gidiyor. e tabi bunda medyanın önüne atılmayan kemiklerinde payı var.

    madem 25-30 milyon taraftarımız var diyoruz; o zaman galatasaray başkanı önderliğinde gerekeni yapmalıyız. anlık tepkiler yerine, sürekli tepki gösterirsek kalamazlar. daha doğrusu tir tir titrerler. bunun içinde güçlü bir kıvılcıma ihtiyacımız var. bu sayede o kıvılcım büyür ve ortalıkta yangın yerine döner!
App Store'dan indirin Google Play'den alın