resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1309
    dos santos'u önce numaralı tribünün önüne gönderdi. santos ısınmak için koşmaya başladı.
    barış'ı gönderdi onun yanına. o da koşmaya başladı.
    sabri'yi gönderdi en son. o da koşmaya başladı.

    bu 3 oyuncu ortalama 30 dakika saha numaralı önünde ileri geri koştular. özellikle dos santos 40 dakikaya yakın ısıttı kendini.
    es geçmemek lazım. 90 + 3 civari oyuna aldı santos'u. halbuki dakika 70 küsürken sabri oyuna girmeli, ugur çıkmalı, ayhan yerine de orta saha'da dinamik koşan bir barış'ı oyuna dahil etmeliydi.

    kıssadan benim görüşümdür. rijkaard düşmanı ilan etmeyin sonra beni de. malum, bu sözlükte yazmaya korkutuyorsunuz adamı.
    ayrıca yabancı hayranı olan birçok arkadas, domal dese domalacak ? yapmayın hocam.
    tamam ben de çok saygı duyuyorum. hatta gözümün önünde isyan etti hocamız. verilmeyen penaltı sonrası kendine ayrılan bölümden sahaya fırladı neredeyse. sarfettiği cümleleri bizzat kulağımla duydum. o derece yakındım sinirlenişine. fakat bu demek değildir ki takımı çok önemsiyor diye eleştirilemeyecek.

    kendisinin 25 subat uefa maçı için düşündüğü tek taktiği söyleyeyim:
    oyunu soğutan futbol ve 0-0 a yatmak. nitekim ilk golü yedikten sonra takımı hücuma anca o sıra çıkarttırdı. golü de bulduk.
    ve fakat hala anlam veremiyorum arda'nın forvet oynatılmasına. keita çok daha iyisini yapar santrafor olarak. maç boyunca sadece bir kez hava topu alabildi arda turan. o da son dakikalarda. buna rağmen inatla top şişirdik. anadolu takımı gibi bir futbol oynattı galatasaray'a. bunu yapmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın