resim
Christian Luyindama Nekadio
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Kongo DC
  • 3094
    19 ağustos 2021 randers fc galatasaray maçında kaybettiği bir topun görüntüsü aşağıda. etrafında 5 kişi var. ve bir tane galatasaraylı demiyor ki sola at topu diye. luyindama'nın gözü topta cebelleşiyor adam.

    marcao olsa belki topu kaybetmezdi ona lafım yok ama bu adam marcao değil. farklı artıları ve eksileri var. eksik yönleri belli. şu pozisyon en çok yardıma ihtiyaç duyacağı pozisyon. takım olmak böyle bir şeydir. arkadaşının eksik yönlerini kapatırsın, o da artı yönlerini senin eksiklerini kapatmak için kullanır.

    taylan, alpaslan, berkan vs. şu pozisyonda luyindama'ya sola vur diyeceksin ya, solu göstereceksin çok mu zor? ve öyle sabit durmayacaksın. boşa kaçıp kendini göstereceksin adama. allah aşkıan dikkatli kare kare izleyin pozisyonu. taylan sanırım bir kez solu gösteriyor, sonra topu istiyor, geri geri küçük adımlar atıyor luyindama da topu isteyen tek oyuncu taylan'a pası atmaya çalışıyor ve beceremiyor. bu çok anlık bir pozisyon da galatasaray maç boyu bunu yaşıyor işte sahada.

    https://streamable.com/q1aw8e
App Store'dan indirin Google Play'den alın