resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 1625
    kimsenin entrysine cevap yazmak gibi bir adetim yoktur. ama insanların mağduru ve saldırganı bu kadar birbirine karıştırdığı bir ortamda sadece galatasaray değil ülkem adına da üzülüyorum. türkiye ortalamasının üzerinde eğitim almış insanların yazdığı bu sözlükte yazılanlardan artık hicap duymaya başladım, okurken yüzüm kızarıyor.

    sezonun 5. maçında 2 gol 2 asistle oynayan oyuncumuza mobbing yapılmaya çalışılıyor. bunun 2 seviye altı instagram gönderisi altına küfür yazmak olsa gerek. gerçekten şaşkınım ve üzgünüm. bu kadar basit bir olayda basit sebep-sonuç ilişkisini kuramayan insanlar günümüzde her yerde tabi burada da olmaları normal. bunu kabullenmemiz lazım ama ben zorlanıyorum.

    aşı karşıtları, salgını yok sayanlar, maske karşıtları, şiddetin her türlüsüne bir şekilde kulp bulanlar, trafik kurallarına uymamayı başarı sayanlar, survivor fanatikleri, bir anlamda her türlü popülist tayfa, başarı yolunda her şeyi mübah gören genç taraftarlar toplamda sayıları o kadar fazla ki insanı yoruyorlar. bazı alanlarda kesişim kümeleri bulunduğunu düşünüyorum bazıları aslında aynı kişiler ama sesleri çok çıkıyormuş gibi. ben buna inanıyorum inanmak istiyorum.

    kerem aslan gibi futbolcudur, uğradığı saldırıdan üç gün sonra çıkıp aslan gibi golünü atmış, sonrasında yorulmuş performansı yeterli görülmemiş ve hocası onu daha fazla zorlamamak için oyundan almıştır.
    kendisinde olmayan şeyleri gördüklerini sananlar bu sanrılardan kurtulmalılar çünkü yok öyle bir şey. yazdıklarını bir daha okusunlar ve takımını iki ay yalnız bırakan öfke kontrol problemleri olan psikiyatrik bir vakanın değil galatasaray’ın çok önemli bir futbolcusu olan kerem’in üzerine titresinler takım zaten ışık vermiyor.

    (bkz: 19 ağustos 2021 randers fc galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın