resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 1615
    açık konuşmak gerekirse 19 ağustos 2021 randers fc galatasaray maçına yedek başlaması gerektiğini düşündüm.

    öyle ya madem marcao'yu hepimiz linç ettik, madem böyle bir olay yaşandı, gerçekten adaleti sağlamak adına en azından bir maç kerem yedek kulübesinde oturmalıydı. ayrıca son maçların tamamında oynamış olduğu için de dinlenmiş olurdu.

    ama olmadı tabi, 11 başladı. çıktı, golünü de attı. ancak o gol sevinci başlı başına bir faciaydı. bu şartlar altında kardeşim; o golü attıysan ya armayı gösterirsin ya da hocana koşarsın. tutup da 'allah büyük' hareketi yapmanın manası ne? kim yedi senin hakkını? kime bu şovlar allah aşkına? daha dün bir bugün iki. keremcim hatırlatırım daha geçen sene geldin galatasaray'a. marcao senden önce geldi bu takıma ve katkıları ortada. tamam eleştirelim ama hakkını da verelim. biz bu adamın hata yaptığında özür dilediğini de gördük (senin olayından bahsetmiyorum), kar-çamurda elleriyle penaltı noktasını temizlediğini de gördük. hani aidiyet diyoruz ya, bak bu işte. gollerine sevindik, oynamadığında isyan ettik ama daha önce de dediğim gibi çok erken oldun sen kardeşim.

    ayrıca anlıyoruz ki sen bu mevzunun don lastiği gibi uzamasından yanasın. belli ki senin psikolojin kriz anlarına dayanabilecek kadar sağlam değil. o zaman kendine bir mentör tutmanı tavsiye ederim. ya da psikolojik bir destek al yoksa takılıp kaldığın bu olay senin de başını yer. peri masalı olmaya müsait kariyerini kendi elinle baltalarsın. benden söylemesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın