resim
Patrick John Miguel van Aanholt
Takım:PSV Eindhoven
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Hollanda
  • 259
    tecrübesi oldukça yüksek fakat çok ciddi bir karar alma sorunu olan oyuncu. bundan dolayı kariyerinde de hep benzer seviyelerde kaldı.

    zaten pas kalitesi iyi bir oyuncu değil. üstüne bir de bu sorun eklenince hücumda özellikle final anlarında çuvallayabiliyor. takımı tanıdıkça, saha içi bağlantılar kuvvetlendikçe hücumda bir nebze daha faydalı olacaktır fakat bence çok da büyük bir beklentiye girmemek gerekiyor bu konuda.

    işin savunma kısmında ise şu ana kadar kendisini zorlayacak seviyede pek bir durum oluşmadığı için fazla yorum yapılamaz belki ama dün ki maç* özelinde bir örnekle konuşacak olursak, bir pozisyonda kerem o bölgeye savunma yardımı için koşup yetişmesine rağmen, bunu görmesine karşın çok kötü bir kararla kerem'in bastığı adama çok yakın kademe oluşturduğu için arkada oluşan devasa boşluğa çıkarılan top neticesinde çok tehlikeli bir pozisyon atlatıldı.

    kaliteli bir futbolcu olmak için sahip olunması gereken en önemli özelliklerden biri karar verebilmektir. hücumda ya da savunmada, toplu ya da topsuz fark etmez. van aanholt kalite eksiği olan fakat fizik kapasitesi iyi ve tecrübeli bir bek olarak umarım düşündüğümüzden fazlasını gösterir bizlere.
App Store'dan indirin Google Play'den alın