resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 1617
    yakında hakkında "marcao'dan yediği dayak yüzünden takımın itibari zedelendi, dayak sonucu kendini messi zannetmeye başladı kovalım bunu" şeklinde yorumlar duyup okuyacağımız futbolcu.

    kerem-marcao olayında %100 olarak kerem haklı. ortada küfür, hakaret vs olmadığı belli sus işareti için kimse 50 m depar atıp başka bir futbolcuya saldıramaz.

    19.08.2021 tarihinde randers karşıısnda attığı gol sonrası yukarı attığı bakış bana göre çok şükür bakışı. çünkü 2-3 maç bir şekilde sallansa saldırılan olmasına rağmen taraftar "ulan bunun yüzünden marcao kaç maç ceza aldı" düşüncesinde birleşecek ve kendisine tepki gösterecekti.

    kerem'in nasıl büyük baskı altında olduğunu golden sonraki tepkisi ile anlamak lazım ama burada bir tek lisansı iptal edilmemiş. ayrıca kerem'in marcao'yu affetmediğini nerden biliyoruz ? yazılı bir açıklama mı oldu ? ya kulüp tarafından açıklama yapması yasaklandı ise ? ya bir basın toplantısı veya resmi yayın organlarından birinden ikisinin de olduğu bir açıklama yapılacaksa ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın