resim
Christian Luyindama Nekadio
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Kongo DC
  • 3091
    geldi geleli kendine zaten suç bulmam da ama işte oyun kurma, pas istasyonu olma konularında falan eksiği olduğunu düşünüyordum. hala da olduğunu düşünüyorum ama artık lafını etmem.

    bugünün galatasaray futbol takımı'nda franz beckenbauer da olsa hoca kenarda "gerizekalı, embesil" diye bağırır, kendi de maçın 65. dakikası gibi formasını çıkarır "sizin de oynayacağınız topun da" diye diye söverek çıkar. çünkü bize stoperde neymar, van dijk, prime xabi alonso karışımı birisi lazım. daha aşağısı mümkün değil kurtarmaz. dünyanın hiçbir yerinde bir stopere bu kadar iş düşmüyor. neymar gibi 3 kişi arasından çıkacak, xabi alonso gibi 60 metreye ip gibi pas atacak ama pas attığı adam ya ofsaytta bekler ya da alır almaz kaptırır o yüzden o an nerede olursa olsun gerekirse 40m depar atıp van dijk gibi bir şekilde atağı kesecek, sonra tekrar aynı döngüye girecek. bunları da 90 dakika boyunca, minimum 20 defa sıfır hata ile yapsın ki verilen görevi tamamlasın.

    üç gün önce sırf bu yüzden marcao çıldırdı, yarın da luyindama çıldırır ki 19 ağustos 2021 randers fc galatasaray maçında da ileriyi durmadan uyardı. ya bu kerem çok da efendi çocuktu luyindama neden ayağının altına aldı tepeliyor diye kimse şaşırmasın sonra.
App Store'dan indirin Google Play'den alın