resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 1605
    marcao'yu asıp kesmeyin, o sus işaretini yaparken ne kadar irrite edici olduğunu futboldan az çok anlayan, defans hücum bağlantısını yitirdiğiniz an nasıl zorlanılacağını da iyi bilir.

    birkaç maç daha böyle 'ben oldum havalarında', topu ayağına isteyip, oyunu tek yönlü oynamaya devam ederse galatasaray tribünleri tarafından da oyundan alınırken ya da top ayağına geldiğinde ıslıklanacağını öngörmeli!

    hiçbir şey galatasaray'dan üstün değildir; ali sami yen, metin oktay, fatih terim bile değildir. bireysel olarak bu seviyelerde anılmanın, hâlâ bir hagi, bir hakan şükür golcülüğü ya da selçuk inan frikikçiliğinden bahsediliyorsa, bu kolektif oyun bütünlüğü içerisinde olup, ona göre iyi işler yaptıklarından ötürüdür. selçuk inan ne zaman ki bireysel olarak koptu, kolektif veyahut total futbol anlayışından uzaklaştıysa yıldızı da bir an da sönmüş oldu.

    bireysel gelişim kolektif anlayış için geçerlidir. elzem olan da, öncelik de budur. lütfen kerem, sevildiğin takımda bir anda hiç istenmeyen biri olmamak için daha kaliteli futbol anlayışına evrilmen lazım. yaşın genç ve bunu yapabilirsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın