• 41
    taylan antalyalı satışı olursa yine bizi düşündürecek konu.

    ilk önce daha geçen sezon hakkında transfer iddiaları çıktığı anda fikirlerimi dike getireyim.

    -girdi şeklinde de mevcuttur. silinmemesi için bkz. vermiyorum. -

    'son derece haklı bir yorum olarak ederini bulan oyuncu satılmalıdır. ne kadar kabul etmek istemesek de 12+ teklif geldiği anda taylan satılmalıdır. lütfen 'saçmalama 12 de ne ? en az 15 ' demeden önce bir düşünün. bu teklif bile güncel kur ile 100 milyon tl demektir. gönül ister ki kalsın bizle kaptan olarak bitirsin kariyerini ama gerek ülkenin ekonomik durumu, gerek galatasaray'ın ekonomik durumu gerektiriyor ki ederini bulan oyuncu satılmalıdır.

    bir başka nokta ise şudur: ''erzurum'dan da gelsem, erzincan'da gelsem galatasaray'dan avrupa'ya transfer olabilirim.'' taylan'ın transferi ülkemizdeki her futbolcu için bu demektir. kendisinin olası transferi bu yönden de çok önemlidir.

    artık hazır yiyen olamayız malesef. alıp faydalanıp, yükseltip, kar ederek satmalıyız.

    ekleme: gelmesi muhtemel ya da planlanan yabancı kuralına göre bir yanım kalmasını istiyor fakat önümüzde güzel örnek var. (bkz: abdülkadir ömür) kendisi zamanında satılmadı ve başına talihsiz sakatlıklar geldi. futbol dünyasında hele hele covid belasının olduğu dönemde 100 milyon türk lirası üstü paralara kendisini satmamak 'bana göre' risktir. tüm futbolcularımız için geçerli aynısı. marcao, mohamed, emre kılınç, kerem aktürkoğlu.. hepsine değerlerine denk teklif geldiği gibi satılmalıdırlar. ama satılmalarından çok daha önemli olan yerlerine gerekli takviyeleri de yapmaktır. örnek olması açısından yazacağım ki aynı zamanda da mantıklı buluyorum. taylan 12+ bir fiyata satıp yerine dorukhan, aytaç gibi iki tane sezon sonu free durumda olacak oyuncuyu alırsan ve aynı taylan gibi geliştirirsen belki seneye oynayacağın muhtemel avrupa maçlarında parlayacak dorukhan'ı da satacaksın gelecek sezon sonu 12+ fiyatına. bu işleri yapmamız lazım artık bizm de.'

    ofsaytlanan diğer bir yazımda dile getirdiğim gibi ülke olarak stoper ve kanat- forvet satışında üretiminde gayet iyiyiz. zaten kanatlarından birisi yerli. olası satış sonrası diğer kanadı ya da stoperi yerli yapmamız gerekiyor. kaleciyi yapamıyoruz. swh

    stoper hattımızda yatırım herkesin malumu. beklerimizde yeni transferlerimiz gayet güzel oynuyor. forvet diagne ya da mohamed zaten olacak. şuan eksik olan ve hali hazırda yerli yapabileceğimiz tek mevki kanat. ya sağ kanat ya sol kanat. ister gökdeniz bayrakdar koyun ister oğulcan çağlayan.

    taylan'ın satışına karşı çıkan da haklı destekleyen de haklı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın