resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 1483
    tanım: takımımızın transfer etmeye çalıştığı portekizli orta saha oyuncusu.

    takımımızda eksik olan iki parçadan biri gedson diğeri ise sağ açık. halil dervişoğlu transferi de önemli ancak o bölgede hem mohammed' in hem de son yaptığı sıçrama ile parlayan diagne' nin varlığı güven vermekte. ayrıca çok zorda kalırsak rotasyonda oğulcan'ı da kullanabiliriz. ancak gedson olmazsa olmazımız gibi görünüyor.

    topla çıkışları, temposu, takım savunmasına katkısı kısacası her şeyiyle takımımız için biçilmiş kaftan. transfer döneminin başından beri en heyecanlı beklediğim oyuncu. geçen yıl ilk kiralandığında kiralık süresinin aslında 1,5 sezon olduğu, ffp nedeniyle yarım sezon gösterildiği gibi söylentiler vardı. keşke gerçek olsaydı ama maalesef değilmiş :( geçen sezon ağzımıza çalınan bir parmak balın devamını istiyoruz.

    ben gedson' un galatasaray tarihinin en önemli transferlerinden biri olduğunu düşünüyorum. çünkü daha önce hiç bir türk takımının bu yaşta böyle potansiyelli, major lig görmüş bir oyuncu transfer ettiğini görmedim. avrupa' da karşılaştığımız takımlarda olan fiziğiyle temposuyla özendiğimiz oyuncular vardır ya işte gedson tam da onlardan biri. umarım kulübümüzün çıkarları doğrultusunda uygun bir fiyata bu transferi bitirebiliriz. türkiye ligi gibi olayın tamamen orta saha üstünlüğüne kurulu olduğu bir ligi rahatlıkla domine etmemize çok yardımı dokunacaktır. avrupa zaten apayrı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın