• 43417
    “davetimizi kırmayarak ziyaretiyle bizi onurlandıran sayın başkanımıza çok teşekkür ediyorum. kürek, galatasaray’ın tarihinde çok önemli bir spor dalı. biz de bu öneme yakışır bir şekilde ilgi göstererek kürek sporunu birçok dalda hem kadın hem erkek dünya şampiyonu ve olimpiyat şampiyonu sporcular yetiştirmek adına destekliyoruz ve ilgileniyoruz. sayın başkanımızla bugün bir araya gelmek istedik. hem tesislerimizi beraber gezelim hem de küçükçekmece bizim için çok önemli çünkü çok değerli bir tesisimiz var. burada küçükçekmece halkıyla da beraber galatasaray markasını burada nasıl geliştirebiliriz? küçükçekmece belediyesi ile birlikte çalışarak ne gibi sosyal sorumluluk projeleri hem de bölge halkına katkı yapacak projeler geliştirmek için fikir alışverişinde bulunduk. tabii bu resmi ilk ziyaret fakat bunun sonrasında birçok konuşma gerçekleştiririz. umuyorum ki kısa bir dönemde gerçekten burası çok hareketli küçükçekmece halkına çok büyük bir katkı yapan, çok ilgi çeken ayrıca türk sporuna olimpiyat şampiyonu, dünya şampiyonu yetiştiren bir tesis olacak. sayın başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.”

    burak elmas

    “sayın başkana çok teşekkür ediyoruz. bundan sonra kürek şubesi bakımından özgür bey biliyorsunuz çok önemli bir isim. spordan da geldiği için çok önemli ve kıymetli çalışmalar yürütüyor. ben sayın çebi’ye çok teşekkür etmek istiyorum hem kürekte hem kadın futbolunda. bir kadın futbol takımı projemiz var. yakın zamanda sayın başkanımız açıklayacak lansmanını yapacağız orada çok ciddi katkı ve emekleri oldu. bundan sonra kürek şubesi özelide de kadın futbolunda da küçükçekmece belediyesi ile ilişkilerimiz giderek tahkim edilerek gelişecek. katkılarından ötürü teşekkür ediyoruz. sağ olsun bizi de bugün burada ağırladılar. umut ediyorum bu iş birliği güçlenerek devam eder.”

    rezan epözdemir

    “öncelikle başkanımıza, burak başkana çok teşekkür ediyorum. çünkü bu sanırım çok uzun süredir başkanlar düzeyinde yapılan ilk ziyaretlerden bir tanesi. bu bizim amatör branşlara verdiğimiz değeri, önemi sadece galatasaray için değil, dünyada ve olimpiyatlarda da doğru isimleri, genç sporcularımızı küçükçekmece ile birlikte bir marka haline getirmek ve galatasaray’ı hak ettiği yere getirmek istiyoruz. bu sadece kürek için değil, tüm amatör branşlarımız için geçerli. bu bir başlangıç. bence güzel bir başlangıç. umarım bu küçükçekmece gölünü de bir cennet haline getiririz. hem sporcular yetiştiririz hem de istanbul’un, türkiye’nin, dünyanın parmakla gösterdiği böyle kozmopolit bir şehrin ortasında böyle bir hazinenin olduğunu gördüğü bir küçük ilçe haline getiririz.”

    yönetim kurulu üyesi özgür kalelioğlu

    “galatasaray ülkemiz açısından çok önemli bir spor kulübü kısaca çok büyük bir marka ama küçükçekmece gölümüz de bir marka. onun için ikisini bir araya getirdiğimiz zaman çok daha güzel şeyler olacağını biliyorum. rezan bey ile daha önce bu konularda bir fikir alışverişinde bulunmuştuk. onun da katkılarıyla umuyorum hem de çok heyecanla da bekliyorum. güzel şeylerin burada olması ve küçükçekmece’nin marka değerini biraz daha yükseltmemiz açısından.”

    küçükçekmece belediye başkanı kemal çebi
App Store'dan indirin Google Play'den alın