• 10
    birbirini ikame etmeyecek ikilidir. berkan taylandan daha tempolu pres yapmayı daha iyi bilen ve sahanın daha çok noktasında toplu ve topsuz oyunda bulunan bir futbolcu. taylan ise hem orta sahada pas istasyonu olan hem de kilit açacak pas verebilen bir isim. yani beklenmedik bir anda 20 30 metre top atıp savunma arkasına oyuncu kaçırıyor.

    berkan alanyadan beri izlediğimiz bir futbolcu. taylanın mevkisinde olursa defansif açıdan aynı etkiyi gsöterebilir diye düşünüyorum. ancak hücum tarafında ne oyunu 1. bölgeden 2.bölgeye taşıyabilecek ne de kilit paslar atabilecek bir isim değil. taylanla arasında top tekniği olarak ciddi bir fark var.

    sözlükte sürekli taylanın pozisyonunda rotasyon olarak berkanın oynayabileceği söyleniyor ama ben katılmıyorum. profil olarak işin hücum kısmında çok farklı oyuncular. bunun nedeni de berkanın topla olan ilişkisinin zayıf olması. belki özel olarak üstüne düşülürse bu mevkiyi oynayacak ve top dağıtacak seviyeye gelir ancak bunun birkaç ayda olması mümkün değil.

    galatasarayın orta sahada geleceğini oluşturan ikili.
App Store'dan indirin Google Play'den alın