resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 326
    ekürisi gelince* performansını daha da arttıracak oyuncu. ben gedson'ın öyle yada böyle geleceğini düşünüyorum. bonserviste anlaşılamaz opsiyonsuz 1 sene daha kiralanır ama geleceğini düşünüyorum.

    sol iç dinamo berkan, sağ iç dinamo gedson ve merkezde farklı oyun şablonlarına göre taylan ya da cicaldau beni çok fazla heyecanlandıran bir orta saha rotasyonu oluşuyor. yedekte aytaç ve emre kılınç gibi opsiyonlar da var. ben cicaldau'yu içte değil merkezde topa hükmeden oyuncu olacağını düşünüyorum. yani cicaldau, taylan ile forma rekabetine gireceğini düşünüyorum. hoca da atalay'ın tam olarak bu merkeze evrilmesini istiyor. bizim 3 orta saha oyuncumuzdan maç başına en az 35-36 km koşması bekleniyor.

    ayrıca hem berkan'ın hem gedsonûn hücum aksiyonlarında başarısını arttırması lazım. daha isabetli şut çekmeleri ve daha çok kilit pas atmaları lazım. ayrıca iç oyuncularımızın ceza sahasına yapacağı koşular ile oluşturacağı pozisyonlar bizim için çok değerli. hem berkan hem gedson'un ceza sahası koşularını öğrenmesi lazım. iki iç oyuncumuzdan 10'ar skor* katkısı almazsak başarılı olamayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın