resim
Alpaslan Öztürk
Takım:Pendikspor
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 207
    milli takım havuzunda yer alan bir stoperdir. takım iyi olursa, takım oyunuyla oyuncuların eksikleri daha az önemli hale getirilir ve artıları da parlatılırsa gayet faydalı bir oyuncu olur. ayrıca öyle bir takımda herkes öz güvenli olacağından o da sahaya yansır ki futbolda bu mental üstünlük ve hazırlık çok önemlidir.

    vedat inceefe, marcio, fatih akyel, arif erdem, ahmet yıldırım... bu oyuncuların hiçbiri en formda halleriyle bile günümüzde bir takımda sivrilmezler. arif ispanya'ya gitti mesela, bugün enes ünal'ı eleştiriyorsunuz ya siz erasmus yapıyor sanki diye, o enes'in 100 defa forma giydiği ligde forma bulamadı. ama o dönemki takım içinde bu oyuncuların hepsi katkı verdi, yeri geldi maç aldı. takım oplmak biraz da böyle bir şeydir zaten. 11 tane hagi ile takım olunmaz.

    adem büyük, muğdat çelik, alpaslan, ömer bayram... bunların hepsi oynadıkları takımda sivrilen, milli takım havuzuna giren adamlar. bunlardan herhangi biri 2000 yılının galatasaray'ında olsa zerre sırıtmadan oynar, ciddi katkı da verirdi. dilerim yine öyle bir takım oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın