resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 1537
    marcao mevzusunun fazlaca uzamasının sebeplerinden biri olan futbolcumuz.

    keremcim, maç pazartesi akşamıydı, çarşambaya geldik. yaşadığın saçmalığı savunmuyorum, marcao'nun hatalı olduğunu daha önce de dile getirdim zaten ancak bu süreçte senin de hatalı olduğunu düşünüyorum. kabul etmek gerekir ki giresun maçında sen de bildiğimiz, izlediğimiz kerem'i gösteremedin. elbette futbolcuların hayatında iniş çıkışlar olur, bir maç kötü oynarsın, sonra kaç maç alırsın falan bunlar başka mevzular.

    ama bak güzel kardeşim. maç sonu koştur koştur gittin insta'da galatasaray arması paylaştın. güzel, bravo. ama şu anda da çıkıp bu saçmalığa bir dur demen gerekir. sen yetenekli bir çocuksun, önün de açık evelallah. lakin şu dangalak medyanın sündürdüğü 'mazlum kerem', 'kerem dayak yedi', 'kerem'e daldılar' algısına bir son ver. yap açıklamanı, ister affet ister affetme. ama madem aslolan galatasaray, galatasaray'a da zarar verilmesine izin verme.

    gençsin, belki rezil olduğunu düşünüyorsun, belki 'amk kaç kişi gördü yaa' diyorsun ama kazın ayağı öyle değil bro. biz o mevzuyu geride bırakırız, ama önce senin atlatman lazım. bu olaya takılıp kalırsan ilerleyemezsin. belki de stres yönetimi açısından en kritik eşiktesin şu an. hocan terim'le konuş, dök içini. o sana doğru yolu gösterecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın