resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 1536
    16 ağustos 2021 giresunspor galatasaray maçı 'nda sonra medyada sürekli koruma iç güdüsüyle yazılan şeyler sanılanın aksine kerem'e zarar verdiğini, medya mensuplarının bunu bilerek hareket ettiğini düşünüyorum. hatta sürekli şunu pompalıyorlar, " marcao gitmezse kerem gider". ya adamların amacı bu iki oyuncuyu da takımdan koparmak ama biz hala işin dramatize tarafında olup çocuğu koruyalım derken zarar veriyoruz.

    öncelike marcao'nun saldırması kerem'in özgüvenini niye kırsın ? yani öyle kavga ettiler dayak yedi gibi bir şey de yok ortada. kerem elini koyuyor, marcao da eline vuruyor. yani dayak yiyen değil, saldırıya karşılık vermeyen kişi konumunda. bu da kendisini mağdur değil, olgun yapar. bu da scout raporlarına dayak yedi olarak değil, tansiyonu yüksekken sakin kalabildi olarak geçer.

    keşke mağdur olmayan bir kişiyi gerçekten mağdur olduğunu düşünüp, çocuğun psikolojisi bozmaya çalışanlar, ülkede milyonlarca mağdur kişinin haklarını savunup, onları o hale getirenleri suçlayabilse. mesela sel ve yangınlarla alakalı hiç mağdur savunan bir basın mensubu gördünüz mü ? ama kolu itilen oyuncu şu an ülkenin en mağdur kişisi.

    dediğimden marcao'nun suçsuz olduğu çıkmasın. şunu demeye çalışıyorum, olayı daha fazla dramatize etmek en fazla kerem'e daha sonra galatasaray'a zarar verir. kime fayda sağlayacağı çok açık.

    ayrıca ailesini bu işten ayrı tutması gerekmektedir. bu olay kerem'i mağdur etmediği gibi ailesini hiç etmemektedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın