resim
Patrick John Miguel van Aanholt
Takım:PSV Eindhoven
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Hollanda
  • 251
    2021-22 sezonunun en isabetli transferlerinden biridir. hatta beni en çok heyecanlandıran transferdir. çünkü oyun aklı yüksek olan, top yapma, oyun kurma becerisi olan bir bek oyuncusudur.

    bizler mariano'yu bu sebeple çok sevmiştik. van aanholt ondan da daha iyi bir oyuncu.

    16 ağustos 2021 giresunspor galatasaray maçı üzerinden bakacak olursak; takıma katkı sağlamayı başardı. sol kenarda adeta özel bir kuvvet oldu.
    hatta bu da yetmedi marcao'nun atılmasından sonra taylan da çıkınca maçın son döneminde zaman zaman taylan'ın yerine gelip bir regista gibi rol aldı. geriden oyun kurmaya çalıştı ki bu bence çok değerli bir şeydi. hatta maçı anlatan spikerin de dikkatini o başka bir oyuncuya benzetti, taktik dedi ama bence taktik değildi bu oyuncunun özverisiydi.

    12 ağustos 2021 st johnstone galatasaray maçında ise van aanholt'un top bizdeyken orta sahanın sol iç pozisyonunda yer alarak pas oyununa katılması dikkatimi çekti. bu iki katkı gerçekten şu an için takım oturmadığı için bireysel performans gibi görünüyor ama takım formunu bulunca çok kıymetli olacak gibi.

    tabi bu kadar olumlunun yanında olumsuz olan durum da var. mesela giresun maçında van aanholt ileri çıkıp hücuma katıldığında yaptığı son pasların büyük çoğunluğu bize kontra atak olarak geriye döndü. buna da dikkat etmek lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın