resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 1529
    sjw tarikatının yıllardır arayıp da bulamadığı son mehdisi.

    16 ağustos 2021 marcao kerem aktürkoğlu olayından sonra doğal olarak herkes oturduğu yerde çıldırdı, delirdi, marcao'ya nefret kustuk da yeter da.

    kardeşim bu olayın bundan önce yaşanan 1 milyar takım içi oyuncu kavgasından tek farkı canlı yayında resmi bir maçta olması. onun cezası da verilecek zaten. şu an bile içerde diagne atalay babacan'ı tokatlıyor olabilir. caner erkin dediğimiz adamın antrenmanında, soyunma odasında dayak yemediği takım yok. bak böyle de değil arda turan caner erkin'in kaşını patlattı, talisca soyunma odasında kafasına vole vurdu adamın aynı akşam "biz hep kardeşiz" diye fotoğraf paylaştırdılar bitti gitti. ya bu iş böyleydi, şimdi de böyle, bundan sonra da böyle olacak. iqsu 2 haneli 50 tane adamı bir odaya koyduğunuz olacaklar bunlar. başta dediğim gibi tek farkı kamera önünde olması.

    marcao'nun çıkıp özür dilemesi gerekliydi. ama yok kerem'in affetmesi lazım, kerem'in ailesinin affetmesi lazım, kerem'in ilkokul öğretmeninin affetmesi lazım, türk milletinin, uzman çavuşlar derneğinin affetmesi lazım, hepsi affetse ben affetmem vs. vs. kafayı mı yediniz kardeşim? bindiniz bir ibne basının trenine basıyorsunuz da basıyorsunuz. zaten bu saatten sonra bu kadar algı çalışmasına marcao değil beckenbauer dayanamaz bitti o iş. 3m 5m bakmadan satacağız ama bunun en büyük sebebi bizimkiler. bizden başka oyuncusunu yediren var mı?

    bir de kerem'in gururu kırıldı, özgüveni sarsıldı, tüm türkiye'nin önünde küçük düştü ekibi var. yahu kimsenin küçük düştüğü falan yok. tam tersi herkesin gözünde büyüdü kerem. çocuğu ezikleye ezikleye bir hal ettiniz.

    son olarak keremcim sana da mesajım şu: basındaki galatasaray düşmanı tayfadan ve bizim camianın tatlı su taraftarlarından cesaret alıp bik bik öten abine laf falan düşmez. sen bizim sözleşmeli oyuncumuzsun, abin de zurnanın son deliği. bir siz kaldınız amk kulübe ayar çekmeyen. sor abine randers maçına çıkalım mı çıkmayalım mı, istemezse çıkmayalım hükmen yenilelim. bir derdin varsa da yoksa da çık 2 dk kendin konuş. ite kopuğa laf verme.
App Store'dan indirin Google Play'den alın