resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 1528
    marcao’nun kerem’e yaptığı gerçekten hoş değil. kerem gibi geleceğin yıldızı gözüyle bakılan bir futbolcunun böyle bir olaya maruz kalması üzücü. bu nedenle galatasaray ofdk kararını beklemeden marcao’yu en az beş hafta kadro dışı bıraktığını ve yıllık maaşının %10’u oranında para cezası verdiğini açıklamalı.

    yalnız şu konuyu da açığa kavuşturalım. kanatlılar öyle bir algı yaratıyor ki sanırsın marcao kerem’in suratına yumruk atmış. yok öyle bir şey. sol koluna vuruyor. sanki bizim gözümüz görmüyor. olayı öyle köpürtüyorlar ki kerem’i ve ailesini öyle gazlıyorlar ki akıllara zarar. kerem ve ailesi marcao’yu affeder ya da affetmez kendi bilecekleri bir konu. her iki durumda da kendilerini anlarım ama kanatlıların bu gazlarından etkilenmeden ve galatasaray’ın menfaatlerini düşünerek hareket etmeliler. örneğin kerem’in abisinin “affetmiyorum” twiti bu gazdan etkilendiğinin işareti.

    neyse bu nahoş durum umarım ve dilerim en kısa sürede ve galatasarayınıza en ufak bir zarar gelmeksizin çözülür. ancak iki tarafın da unutmaması gereken bir konu var ki kerem zaten bunu attığı twitle belirtmiş. “aslolan galatasaray’dır” nokta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın