resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 1521
    artık kendisinin omzunda bir yük vardır. benim nazarımda kendisi özgür bir bireyse, öz güvenli bir insansa bu yükü layıkıyla omuzlar ve çıkıp ''ben malum olayda profesyonelce davrandığımı düşünüyorum. olay benim için kapandı. disiplin, ceza gibi konular kulübümün bileceği iştir, ben profesyonel oyuncu olarak hocam görev verdikçe çıkıp elimden geleni yapmaya devam edeceğim.'' benzeri bir açıklama yaparsa herkesin ağzı kapanır.

    bakın ben marcao affedilsin demiyorum ama edilebilir de. bu galatasaray'ın iç meselesidir. bu olaya türk oyuncular, türk gençleri seviyesine getirmek ya kötü niyettir ya da cehalettir.

    kerem orta okul talebesi değil, milli futbolcu. marcao da evire çevire kerem'i dövmedi, 3 arkadaşıyla antrenman çıkışı kerem'i sıkıştırmadı. bu kadar büyütülecek bir şey değil işin kerem tarafı. kerem a takım oyuncusu olduğunun farkına varmalı. çünkü şu an u17 takım oyuncusu gibi davranılıyor, konuşuluyor hakkında.

    işin marcao tarafı kapatılsın demiyorum, satılabilir, kadro dışı kalabilir vs. vs. kulübün alacağı karara ben saygılıyım. ama işin kerem tarafı artık kapatılmalı. marcao kerem'in ailesindne niye özrü diliyor ki ayrıca bir de o var? biricik oğullarını hastanelik mi etti? 22 yaşında kocaman adam kerem. saha içinde bir tartışma yaşadı ve marcao haksızca, hadsizce aşırı reaksiyon verdi hepsi bu. volkan demirel lincoln'ün hayalarına diz atmıştı. fenerbahçe kaptanı bu adam. pepe, yerdeki rakip oyuncuya 2 defa tekme sallayıp 10 maç ceza aldı. beşiktaş kaptanı oldu bu adam. rakip takım olunca makul mu oluyor bu davranışlar?

    marcao'yu savunmuyorum, marcao'yu olaydan tamamen ayırıp kerem' yönelik tavrı ve kerem'in de çıkıp bu salakça tavra bir son vermemesini eleştiriyorum ben.
App Store'dan indirin Google Play'den alın