resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 1517
    tüm yeteneğine rağmen açıkçası sahadaki beden dilini baştan beri beğenmediğim oyuncu idi. genel anlamda negatif bir duruşu olduğunu düşünen biriyim. sürekli el kol veya memnuniyetsizlik hali var idi kendisinde. oyununu ne kadar beğenirsem beğeneyim.

    sahada beden dilini gördükçe hep şunu dedim. iyi ki kerem ile aynı takımda değilim. zira halı sahada bu tarz insanlar yüzünden çok kavga ettim. hiç sevmem zira ona buna trip yapıp artist pozlar keseni. ama bunu marcao gibi üst seviyede top oynayan biri yapınca dün resmen dilim tutuldu.

    ne kadar sıra dışı olsa bütün bunlar, kerem için bu bir kariyer ve duruş testi, bakalım marcao'nun kariyerini mi yakmaya yeltenecek, yoksa yapıcı davranıp herkesin gönlünü almayı başarabilecek mi. sahada dayak yedim triplerine girip ezilip büzülecekse oradan kendine yontacaksa işimiz var demektir. dünden beri devam eden mazlum edebiyatı açıkçası beni yordu. bir anlık yanlış yüzünden hem kerem'i mazluma yatırıp hem marcao'yu gömeceksek, bu olaydaki sorumluluk ve kabahat bu iki oyuncudan daha ötede demektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın