• 43406
    dün akşam maçta gördüklerinizi kolay kolay unutamayacağınızı ve beni hiç affetmeyecek galatasaraylılar olduğunun farkındayım. bunu biliyorum çünkü galatasaray taraftarını çok yakından tanıyorum. bu, çok ağrıma gidiyor çünkü ben galatasaray'a gelene kadar tahmin ettiğinizden daha zor durumda olan bir gençtim. eğer beni sahiplenip bana emek vermeseydiniz kaybolabilirdim. kaybolmama izin vermeyenleri hayal kırıklığına uğratmak da canımı acıtıyor.

    asıl acısını çektiğim; kırmızı kart, maç oynayamama veya idari cezalardan çok bugüne kadar büyük bir aşkla hizmet verdiğim bu camiada yönetilmesi zor bu duyguyu yaşamak ve yaşatmak. haklı olduğumu düşündüğüm bir durumda öfkeme yenik düştüm. sizler gibi ben de bir insanım. insana dair tüm duyguları aynı anda yaşayıp iyi bir örnek oluşturamadım.

    öncelikle kerem'in anne ve babasından özür diliyorum. kardeşim kerem'den çok çok özür diliyorum. bana güvenen, beni geliştiren başta fatih hocam olmak üzere tüm hocalarımdan, başkanımızdan, yönetimimizden, camiamızdan ve taraftarımızdan özür diliyorum. benden vazgeçmenizi anlayabilirim, hakkımda verilecek tüm kararlara saygı duyuyorum. ancak sizden bir isteğim var; bu konunun bedelini ben ödemeliyim, eşim ve çocuklarım değil. lütfen onları daha fazla acıtmayın çünkü onlarda bunu hak etmiyor. tekrardan hepinizden, başta kerem olmak üzere hepinizden çok çok özür diliyorum.

    marcos do nascimento teixeira marcao
App Store'dan indirin Google Play'den alın