• 114
    bu yaşananları normalleştirmeyin ve kabul etmeyin. rica ediyorum. galatasaray değerleri diye bas bas bağırılan bir kulüpten bugünlere gelmemeliydik. yok 10-15 milyonluk futbolcuymuş da şöyleymiş böyleymiş. yani ronalde gelse tüm takımı tokatlasa hiç laf etmeyeceğiz o zaman. bazı şeyler itibar meselesidir. siz böyle bir olayın sonrasında “marcao’nun yaptığı şey kulüp değerleriyle 180 derece zıt düşmektedir, kendisine bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz açıklamasıyla bu adamı satış listesine koymazsanız, içeride de dışarıda da saygınlığınız yerin altına düşer. futbol borsada değil arsada güzel romantizminde değilim ama bazı şeyleri de artık çöpe atmayalım yani bu kadar.

    son olarak “kerem de takımda kendisinden yaşca kıdemce daha büyük birine sus işareti yapmasaymış” diyenlere hala şok içerisinde bakıyorum. bu ikisi arasında sadece ve sadece 2 yaş var. biri 98 diğeri 96 doğumlu. ayrıca dünkü kavga hadisesi sırasında hiç bir saldırganlık göstermeyerek hangisinin daha olgun olduğu herkesin de malumudur.

    marcao meselesi benim için bundan sonraki süreçte çok önem arz edecek. galatasaray markasında zaten son derece irtifa kaybettik son 5-6 senede, umarım bu tekrar doğru şekilde çözümlediğimiz bir olay olarak kayıtlara geçer. saygılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın