• 112
    dün olayın sıcağıyla aşırı kızgındım ve marcao'nun hemen gönderilmesi ile ilgili şeyler yazdım. şimdi sakin kafayla düşününce bir insana sus işareti yapıyorsanız muhtemelen karşıdaki insan sizle daha önce de konuşmuştur. yani kerem'in maç içerisinde marcao tarafından ilk uyarılışı değil. belki 2. belki 2'den de fazla.

    marcao'nun hareketi çok aşırı lakin kerem de uyarılara rağmen aynı şeyleri yapmaya devam ettiyse tek suçlu marcao değildir. zaten fatih terim de daha sakin bir tavırla çözeceğini belirtti. marcao çok değerli bir oyuncu. şu bizim savunmadan pasla çıkma dediğimiz şeyin en önemli parçası. hırs, ruh çoğu şey var o çocukta. kadro dışı yapmak galatasaray'a ciddi zarar verir.

    aynı zamanda galatasaraylı olmayan adamlar neredeyse bayram edercesine üzerine konuşuyorlar marcao'nun. bir zil takıp oynamadıkları kaldı.

    futbolcuyken ayı olanlar marcao'ya dayı diyip hemen yollanması gerektiğini savundular. ben futbolcuyken ayı olup şimdi dayılığı ayıplayanlarla aynı fikirde olmayacağım. umarım hayatım boyunca da olmam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın