• 111
    kendisinin başlığına da dün gece yazmıştım.

    yaşanan olayın herhangi bir izahı yok, olmamalı. 50 metre koşup da kendi takım arkadaşının üzerine yürüyemezsin, ona fiziki müdahalede bulunamazsın arkadaşım. yok öyle rahatlık. neyse sorun söyle, kafa izni iste belki teknik ekip değerlendirecek ona göre bir yol haritası çizecek. 'moruk bastı buralar bana' diyorsan getir bonservis bedelini ödeyen kulübü insan gibi vedalaşalım. ama bu olmaz, olmadı.

    ikinci olarak kerem kardeşime gelince. ilk st.johnstone maçından itibaren (belki benim hüsnü kuruntumdur bilmiyorum) tavırlarında bir büyüklük, bir 'olmuşluk' seziyorum. seni çok severim, kat ettiğin mesafeden dolayı gurur duyuyorum. tecrübeleniyorsun, zaten yeteneklisin, iyi ki bizimlesin ama sen neden orada sus dedin şu herife? ne oldu ki orada? marcao pozisyona itiraz için gelmeye niyetlenirken sen uzaktan el kol yapıp gelme dediysen adrenalinle bu saçmalık yaşanmış olabilir. tabi ne olursa olsun reaksiyonlara dikkat etmek gerek.

    uzun lafın kısası sevgili renktaşlarım, bizim bu herifi yok paraya satma ya da takımdan def etme ihtimalimiz yok. fatih terim de buna razı gelmez zaten. dilerim ki olayın mağduru olan kerem'in memnun olacağı, kerem'in içine sineceği bir şekilde bu olay tatlıya bağlansın. ancak bu marcao denen arkadaş da sadece kerem'den değil, taraftardan da özrünü dilesin ve yüklü bir para cezasını alıp otursun aşağı.

    ellerinde baltalarla galatasaray içinde çıkacak kaosu bekleyen, kafalarını çıkardıkları her delikten nefret kusan adamlar var bu ülkede. lüzumsuz adamların ağzına laf verdiniz, 116 yıllık camiayı gereksizlerin ağzına sakız yaptınız, saygınlığını zedelediniz.

    hoş olmadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın