• 110
    talihsiz bir olay ancak dünyada ilk defa yaşanmadı. olay çok kötü, ben de maçı bırakıp moral bozukluğundan uyuyamadım. ancak öyle bir algı yapılıyor ki, sanki ilk defa böyle bir durum olmuş. beşiktaş taraftarı bile "biz nouma'yı göndermiştik" demeye başladı, allah için aynı mı olaylar? bakın adalet terazisi çok önemli. suç ile ceza arasında denge tutturmak zorundayız. eğer denge olmazsa, sonuçta hepimiz üzülebiliriz. maç içerisinde kontrolünü kaybetmiş, belki maçın hırsıyla hatalı davranmış bir oyuncumuz marcao. kelle almak kolaydır, önemli olan galatasaray menfaatleri doğrultusunda çözüme ulaşmaktır.

    bu olay özünde taraftar olarak süreci iyi yönetemedik, zaten galatasaray tarftarı en çabuk gaza gelen taraftar oldu ne yazik ki. bir deli kuyuya taş atıyor, 40 galatasaraylı arkasından tepe üstü atlıyor. bu olayda da orantısız cezalar konuşuluyor ve buna bizler çanak tutuyoruz. bakın bu konuda teknik ekip ve yönetim karar verecek. bunlar bizim değerlendireceğimiz kararlar değil. fatih hoca ben bu oyuncuyu kazanacağım, çözeceğim, ona ihtiyacımız var derse, yönetim de gerekli cezayı verirse bize bekleyip gözlemek düşer. dediğim gibi bunlar takım içi meseleler. illa ki cezası olacaktır ancak öyle gaza geliyoruz ki, volkan demirel gibi adamların bile ağzına sakız yapıyoruz galatasaray'ı. marcao büyük hatalı, evet bunlara o neden oldu ama bizim yarattığımız infial de bunlara fırsat veriyor. şimdilik sakin kalmalıyız ve açıklamaları takip etmeliyiz diye düşünüyorum.

    daha yeni başladı sezon, ben de takım oyunundan memnun değilim ama inanılmaz yüksekten tepkiler beni daha fazla rahatsız etti açıkçası. biraz sakin olmamız lazım, aksi durumda takıma faydadan çok zarar verilmesine yol açıyoruz. yani teknik taktik eleştiri eyvallah da, kantarın dozunu da kaçırmayın bir zahmet. umarım zararın en karlı şekilde giderildiği bir sonuçla nihayetlenir bu olay.
App Store'dan indirin Google Play'den alın