resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 3202
    kendisi hakkındaki kararı, çok sevdiğim kerem'in vermemesi gereken futbolcu.

    olayın üzerine uzun süre düşündüm , bu esnada sakinleşip olayı naçizane değerlendireceğim. olayı canlı izlediğimde ilk tepkim gönderin bu karaktersizi oldu. ama biraz daha düşündükçe doğru kararın bu olmadığına kanaat getirdim.

    birincisi marcao'nun dünkü kabul edilemez hareketi öncelikle kendisinin karakteri daha sonra da saha içindeki misyonu ile alakalı. marcao'yu tanıdığımız kadarıyla saha içinde sinirli ve sert bir yapısı var. bu karakterdeki oyuncuya liderlik misyonu da yüklediğin vakit oyuncu maçın her dakikasını en üst seviyede yaşar, patlamaya hazır bomba gibi dolaşır saha içerisinde. daha önce 19 mayıs 2019 galatasaray istanbul başakşehir maçında başakşehirli oyuncuların üzerine tek başına çullandığında muhtemelen sözlükteki herkes benim gibi kendisini takdir etti. ancak bu yüksek seviyenin dün akşam gördüğümüz üzere ters etkileri de oluyor.

    ikinci olarak marcao aynı tarz uyarıları 12 ağustos 2021 st johnstone galatasaray maçında van aanholt'a da yaptı. bu hocanın saha içi kontrolü marcao'ya verdiğini gösteriyor. kendi mevkisini boş bırakanı gördükçe kuduruyor muhtemelen. marcao'nun kontrol liderliğine kerem de sus işaretiyle karşılık verince zıvanadan çıktı.

    marcao bizim son 2,5 senede en çok maça çıkan ve bonservisinden en çok parayı kazanabileceğimizi düşündüğümüz futbolcumuz. marcao'nun yaptığı hareketin kesinlikle izahı yok bunda hem fikiriz. mağdur olan kesinlikle kerem buna da katılıyorum. ancak sen aralarında sadece 2 yaş olan futbolcuların arasından; genç olanın mağduriyetini gidermek, moralini düzeltmek için bonservis açısından en değerli futbolcunu akbabaların eline atarsan yanlış yaparsın. sen yarın bu olayın hemen akabinde marcao için markete çıktığında belki ederinin üçte biri fiyatına oyuncunu satmak durumunda kalacaksın. yerine aynısını koymaya kalksan marketi görüyoruz 7 milyon €'dan başlıyor.

    dolayısıyla bu süreci kulüp olarak en az zararla atlatmak zorundayız. kesinlik cezai yaptırımı olmalı mutlaka olacaktır da. ama tek isteğim süreci kendi içimizde çözüp bitirelim. dışarı yansıtmayalım pusuda bekleyenlere fırsat vermeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın