• 103
    şahsen şu olaydan sonra marcao'ya 10 civarında teklif geldiği an düşünmeden satarım. neden satarım? çünkü geçen sene emre kılınç atıldı mesela antalyaspor maçı, marcao hakeme sıkıyorsa onun üstüne beni de atsana der gibi girdi. yine 3-0 yenildiğimiz hatayspor maçından önce defansın yarısının hatayspor maçında oynayamayacağı belli iken ne yaptı etti kendisini cezalı duruma düşürttü. adamın ciddi bir öfke kontrol sorunu var.

    ancak kerem aktürkoğlu ile yaşadığı olaya dönersek, saldırdı bir kere %100 hatalı. o su götürmez bir gerçek. ama ortada çok da dramatize edilecke bir şey yok. antremanlarda bunların çok daha ağırları oluyor. rakibine tokat atan futbolcular 5 maç ceza almış mı bu ülkede de marcao alsın? skandal bir cezanın nasıl yolunu yapıyoruz anlamıyorum bir tek bizim taraftarda var bu...

    diğer bir husus; kerem aktürkoğlu. bir hücumcu savunmacı arkadaşı soyunma odasında konuşulan şeylere dair bir uyarıda bulunduğunda ona sus yapamaz. hücum setleri çizilmiş, geçiş dizilişleri, kim üzerinden kime oynanacağı belirlenmiş. hem buna uymuyor doğaçlama konumlanıyorsun hem de uyaran adama doğru yürüyerek sus yapmaya başlıyorsun. kerem marcao'nun aşırı tepkisi karşısında işin ciddiyetini fark edince sakin kaldı ama onun ilk sus yapış şekli ve yürümesi de çok normal değildi. belli ki bu ikili birbirlerinden çok haz etmiyorlar ve dün akşam bir patlama yaşandı. ben öyle anladım vücut dillerinden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın