• 8
    galatasaray’ın galatasaraylı genç, dinamik ve yerli ikilisi. sahada terinin son damlasına kadar savaştığından emin olduğumuz ikili aynı zamanda. bu formaya yakışıyorlar.

    berkan’ın fiziksel kapasitesi daha iyi, taylan’ın teknik kapasitesi daha iyi ancak ikisinin de galatasaray orta sahası için yetersiz denilebilecek ortak bir noktası var: çevre kontrolleri çok zayıf. ikisi de top gelmeden düşünmüyor ve sırtı dönük top aldığında etrafında olan bitenden habersiz gibiler. bu ikilinin oynadığı yer için çok önemli bir meziyet bu. tabii ki kıyas kabul etmez ancak fernando’nun en iyi olduğu konulardan biriydi bu. sırtı dönük aldığında bile etrafında ne olup bittiğinin gayet farkındaydı.

    dün* ilk yarım saatte giresun’un düzensiz baskısında bile sırf bu yüzden top kayıpları yaşadık ve hatta taylan kırmızı görecek diye tedirgin oldum ben.

    ben kendilerinden umutluyum. bu formaya uzun yıllar hizmet edeceklerine inanıyorum as ya da rotasyon oyuncusu olarak. galatasaray orta sahasına dinamizm katacaklarını düşünüyorum ki kattılar bile ancak bu ortak zayıf noktaları da dikkatimi çekti dürüst olmak gerekirse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın