resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 1512
    16 ağustos 2021 giresunspor galatasaray maçında yaşanılan sakandal olayın ardından beni çok rahatsız eden bir durum var kendisiyle ilgili.

    mesela melo riera olayında siz hiç ''ah riera'' ''zavallı riera'' tarzında yorumlar gördünüz mü? oysaki adam mor bir gözle tek başına havaalanında görüntülendi. kerem'e kıyasla çok daha dramatize edilmeye uygun bir malzemeydi. şimdi bakıyorum da ''ahh kerem'' ''evladımız kerem'' ''canımız kerem'' cümleleri havada uçuşuyor.

    yahu kerem dediğiniz adam 22 yaşında milli futbolcu. sahada kafası da yarılabilir, rakibiyle de çarpışabilir, çıkan kavgada bir yumruk da yiyebilir. yaşanılan çirkin olayı kerem'in üzerinden yorumlamak saçmalık. sanki orada evire çevire dayak yiyen öksüz, yetim bir çocuk varmış gibi konuşuluyor sosyal medyada. kerem sahipsiz değilmişmiş. lan tabii ki değil. kerem, zaten maddi olarak da galatasaray kadrosundaki en kıymetli değerlerden biri, manyak mısınız siz?

    nedir bu kerem'i güçsüz, zavallı gösterme, olayı bu sayede dramatize edebilme çabası? kaldı ki marcao da kerem'den 2 yaş büyük sadece. e o da genç. bir kavgayı hala dövdü dövüldü üzerinden okumak çok saçma bence. iki profesyonel futbolcudan biri insanlığa ve profesyonelliğe yakışmayacak şekilde davrandı, diğeri ise insanca ve profesyonelce davrandı. bu kavganın kazananı varsa o zaten kerem'dir. scoutlar şimdi kerem için ''baskı altıdna bile sakin kalabilen, duygularını kontrol edebilen bir oyuncu'' diye yazacaklar notlarına, marcao içinse tam tersi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın