• 92
    başlık nasıl bir başlık yav ortada bir şiddet vakası var. bir futbolcu canlı yayında milyonların önünde takım arkadaşını darbetmeye çalıştı. diagne olmasaydı bunu başaracaktı da üstelik. trafikte magandalık yapan birisi etrafta kamera görse durur vazgeçer bu adam durmadı. kameranın olmadığı yerde yakalasa ne olurdu allah bilir.

    toplum olarak şiddet ile ilgili sorunlarımız var bu adamlar ceza almadıkça bu problem arttı ve böyle böyle olaylarla daha da artacak. pfdk-tahkim ve galatasaray kulübü en ağır bir şekilde bu oyuncuyu cezalandırmalıdır. galatasaray bu oyuncuyu göndermelidir, başta kerem olmak üzere milyonlara yaşattığı bu travmanın bedeli ödetilmelidir. fatih hoca başarısız iki sezonun korkusuyla bu magandalığa sahip çıkmamalıdır. aksi halde takımdaşlığın çok önemli olduğu bu sporda başarı gelmeyecektir. futbolcular zaten bir süredir disiplinsizdi iyice burası dingonun ahırı diye düşünmeye başlayacaklardır.

    gücü yeten yettiğini aleni bir şekilde dövecekse kadına şiddetten filan yaka silkelemeyelim. çünkü bu riyakarlık olur. bu hareketi yumuşatmaya çalışan taraftarlarımıza da teessüflerimi iletiliyorum.

    (bkz: 16 ağustos 2021 giresunspor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın