• 87
    bir an önce tatliya baglanip cözulmesi gereken olay. görduklerimi tasvip etmiyorum ancak gördugum kadariyla marcao pozisyonla ilgili ellerini iki yana acip kereme bir seyler deme pesinde, o sirada da kerem’in saygisizca yaptigi sus isareti kabul edilebilir gibi degil. tamam isareti yap, okey isareti yap ama sus isareti niye yapiyorsun kardesim? adam gergin gergin bir sey anlatiyor sana iyice dikine gidersen kopar gider.

    marcao’nun yaptigi son derece cirkin ve mutlak suratle cezasini cekecegi bir davranis. sana sus isareti yapiliyorsa mac sonunu bekle. soyunma odasinda cözersiniz mevzuyu. depar atarak gidip kendi oyuncunu tartaklamak bunu da tum dunyanin gözu önunde yapmak ahmakca bir davranis.

    olan guzelim galatasaray’a oluyor. hadi ayikla pirincin tasini simdi. marcao cikip kamuoyundan ve taraftarlardan özur dilemek zorunda. futbolda cirkinligi görduk, guzelligini de görmeliyiz. gerekirse kerem-marcao sarmas dolas basin toplantisi yapmali. 3 gun sonra macimuz var ve aslolan galatasaray’dir. alinan tum kararlar galatasaray’in lehine olacak sekilde olmalidir. ıki tane kici kirik futbolcu galatasaray’dan buyuk degildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın