• 80
    galatasaray futbol takımı istanbul'a dönüş yaptı. az evvel havaalanı çıkışında sportcell isimli youtube kanalı canlı yayındaydı. havaalanından çıkan futbolcuların birçoğu florya'ya gidecek olan otobüse bir kısmı da şahsi araçlarına gitti. otobüse gidenler arasında kerem, otobüse binmeyenler arasında ise marcao vardı.

    en dikkat çekici olan kısım da kerem havaalanından çıkarken yanında arda turan ile birlikte birkaç kişi de yer alırken marcao tek başına yürüyordu. net bir şekilde dışlandığını hissettim ben şahsen. konu en azından takım içinde kolay kabullenilecek gibi değil. son olarak fatih terim sanırım geçtiğimiz günlerde hastalanan annesinin yanına geçti adana'ya. takımla birlikte çıkmadı havaalanından ve o çıkmamışken başkan dahil herkes ayrıldı.

    olayın iç yüzünü bilmeden sıcağı sıcağına çok fazla şey söylemek anlamsız. her türlü senaryoda marcao haksız tabii fakat "hırsızın hiç mi suçu yok?" diye sormadan da edemiyor insan. kerem'in sadece sus demesi bir insanı o kadar çileden çıkarmaz gibi. ya olayın bir geçmişi var ya kerem'in sus demesinden fazlası ya da marcao'nun gerçekten ciddi boyutta ego ve öfke problemi var.

    tekrarını izlemek isteyenler için ilgili yayın: https://www.youtube.com/watch?v=7Oc-27Q4DCg
App Store'dan indirin Google Play'den alın