• 63
    https://www.goal.com/...h9mvqk01la7ukp7jsuqm

    --- alıntı ---

    1990: fenerbahçe'nin ankaragücü ile oynadığı maçta müjdat yetkiner iletoni schumacher arasında yaşanan tartışma kavgaya dönüşmüş, schumacher'in sahadaki uçan tekmesine müjdat, soyunma odasında alman kalecinin kaşını patlatarak yanıt vermişti.

    1993: merseyside derbisinde everton'a karşı 2-0 geriye düşen liverpool'da sinirler gerilmiş ve kaleci bruce grobbelaar ile steve mcmanaman bir anda kavgaya tutuşmuştu.

    1995: blackburn rovers'ın şampiyonlar ligi'nde spartak moskova ile oynadığı maçta basit bir top kaybının ardından david batty ve graeme le saux yumruk yumruğa birbirine girmişti.

    2001: fenerbahçe kalecisi abdoulaye, savunma hatası yapan tolunay'a sitem etmiş, ardından tolunay takım arkadaşının üzerine yürümüş ve bir arbede yaşanmıştı. olayın ardından yardımcısından bilgi alan hakem kudussi müftüoğlu, tolunay'ı kırmızı kartla oyundan attı.

    2014: newcastle atağı sırasında maçı bırakıp birbirine giren kieron dyer ile lee bowyer'ın kavgasında yumruklar havada uçuşmuş, olayı sonlandırmak için rakip aston villa'nın oyuncuları da araya girmek zorunda kalmıştı

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın