• 269
    bu maçta galatasaray nasıl oynamıstır sorusuna oynayabileceği en iyi futbolu oynamıştırdan başka bi cevap vermek haksızlık olur. santraforsuz oynayan bir takımın yapabileciği tek hücum organizasyonu kalabalık hücumdur yani oyunu rakip alana yığarak yapılır.peki rakip kimdi atletico madrid ne kadar iyi kontratak yapabildiği dünyaca bilinen uzaktan şut atabilen oyuncularla dolu hızlı ve birebir de etkili dünya yıldızlarıyla dolu bir takım. bu takıma bu şekilde hücum edemezsiniz.

    peki sadece santraforumuz mu eksikti? takımını en zor anlardan çıkaran harry kewell,keita ve rijkaard ile parlayıp sürpriz bindirmelerle pozisyon hazırlayan defansta da mümkün oldugunca acık vermeyen sabri bu macin böyle oynanmasının en büyük nedenleriydi. 3 lü defansif orta sahanın etkisiz kalması mustafa sarp ın adını ilk defa bu kadar az duymamızın sebebi ise atletico nun hücum şekliydi topu orta sahadan çok kanatlara aktaran,çizgiye inmeden tekrar orta alana sokmaları orta sahamızın afallamasına neden oldu.bunlara ragmen yediğimiz gollerin sebebi bunlar değil. basit gol yoktur dememe ragmen macın akışına uygun olmayan goller yedik.

    ve hakem. burayı inci sözlük e döndürmeme yetecek kadar yanlışı sadece ilk yarı da yaptı.daha doğrusu yaptılar. verilmeyen penaltımızın da artık 5. mi 6. mıdır bilmem hakem bozuntusu o pozisyonu nasıl inkat etti anlamak mümkün değil. inkar çünkü görmemesi imkansız.caner i kim suçlayabilir her birimiz ekran karşısında delirirken onun kendi uğraştıgı pozisyon yabana atılmasıyla sinirlenip insanca hareket ettiği için.

    ne olursa olsun bunun etkisinden çok kısa sürede kurtulmamamız gerekiyor. lig de şampiyon olup gerçek hedeflerimizi geleceğe bırakmamız gerekiyor.galatasaray a yakışan şekilde davranmamız gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın