• 265
    daha 2 saat önce burada herkes galatasaray sevgisinden, ıvır zıvırdan bahsederken bir maglubiyet ile kıvırmaya, sağa sola sataşmaya başlamıştır.. hemde;
    6 tane mavi elbiseli kör, embesil herif kriterini unutarak... bu hakemlerle, bu maçı 50 defa daha oynayalım yine yenilirdik.
    caner felan hikaye! kendinizi canerin yerine koyun. ha şimdi biri çıkacak profosyonellik felan diyecek, okadar taraftarın önünde o psikolojide o sinir harbinde nasıl profosyonel olunuyomuş anlatın bi ?
    hakemimsi varlıklar o penaltıyı gorse ( yaptıkları tek dangalaklık bu değil tabiki, ama maçın kırılma anı bu ) ne maç okadar gerilecek, ne caner o kırmızı kartı görecekti.
    hakemler galatasaraylı oyuncuların psikolojilerini bozmak için o motivasyonu kırmak için yapılması gereken herşeyi yaptı, 1-1 olduktan sonra çok iyi oynuyan bir galatasaray vardı. o galatasarayıda verilmeyen bariz penaltı ile savuşturmayı başardılar.
    yapılacak hiç bişey yok, hiç sağa sola sataşıp hürriyetgillere koz vermeyelim, yine aynı bağlılıkla sorgusuz sualsiz takımı desteklemek gerekiyor.

    maç'tan bir kaç not ;

    abdul kader keita : tartışmasız takımın en iyisiydi, yapabileceği herşeyi yaptı.
    arda turan : ayağında çok top tuttu, çok top kaçırdı ama assisti yapan kişiydi.. hırsı ve tekniği ile maça çok şey kattı, keitayla iyi anlaştı.
    caner erkin : çok hırslıydı, güzel işler başardı. geçtiği adam kendini yere atıp elini topun altına koyunca top sekti dolayısıyla istediği vuruşu yapamadı. hakemde penaltıyı görmeyince hırsının kurbanı oldu.
    elano: elano'da iyiler arasındaydı, her yere bastı çok press yaptı. oyundan çıkarılmasının sebebi; sert fauller yapıyordu, rijkaard 10 kişi kalma riskinden dolayı değiştirdi.
    ayhan: oyuna girdiği andan itibaren tek olumlu işini görmedim, takımın en kötüsüydü. bu maçta eleştirilebilecek tek adamdır, kanımca rijkaard'daki krediside bu maçla birlikte bitmiş oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın