resim
Christian Luyindama Nekadio
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Kongo DC
  • 3016
    bu sezon satılması gereken, satılamıyorsa da sözleşmesi uzatılıp kiralık gönderilmesi gereken oyuncumuz. luyindama geldiği günün yarı seviyesinde bile değil. geçen sezon 2143 dakika şans verilmesine rağmen bize karşılığını yedirdiği goller ile verdi. açıkça söylemek gerekirse bana göre geçen sezon şampiyonluğun kaçmasındaki iki numaralı suçludur luyindama. onun yerinde herhangi bir oyuncu olsa çoktan aforoz etmişti taraftar, mesela emre akbaba.

    8 milyon € yatırıma takılmamak lazım. futbol tarihinde ilk kez bir oyuncu sakatlanıp kariyeri düşüşe geçmiyor. bu sefer bizim başımıza geldi. maalesef galatasaray seviyesinde değil artık ve bize gösterdiği kadarıyla o seviyenin yanına bile yaklaşamayacak. bunun sebebi daha önce kendi açıkladığı ekstra çalışma yapmaması olabilir. her halükarda yollarımızı ayırmamız lazım. bir sene uzatıp kiralık+satın alma da olur, bu sene satılabiliyorsa 3-4 milyon €'ya o da olur.

    edit: kongo milli takımına çağrılmıştır. o leş sahada sakatlık ve milli takım doktorlarının ihmali sonucu uğradığımız zarar aklıma geldikçe neden gönderiyoruz merak ediyorum. https://twitter.com/...254548255674369?s=20
App Store'dan indirin Google Play'den alın