resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 6299
    derine gelip top alır istasyon olur, zone 14'te duvar olur kanatlara topu açar, presi başlatan adam olur ve bireysel istatistik yerine takım oyununa katkı verirse denenmemesi için bir neden görmediğim süper ligdeki en iyi golcü. golcülüğünün yanında az önce saydığım forvet özelliklerini de yapması şart. premier ligde bunlardan enstantaneler gördük darısı bizim başımıza.

    kendisi için ufak bir maliyet hesabı yaptım. oynadığı dönem başı ve sonundaki kur ortalamalarını alarak ne kadar tl zararı yaptığımızı bulup bugünkü kura çevirdim. sonunda bugün tl olarak kara geçebilmek için kendisini kaç €'ya satmamız gerektiğini buldum. bugünün kuruyla kendisi için bonservis ve maaş toplamı 9.13m € yapar. yani bu transfer döneminde diagne'yi 9.13 milyon € üzerine satmamız lazım ki oyuncudan zarar etmeyelim. bunun imkansız olduğu konusunda hem fikir olduğumuzu varsayıyorum. aynı zamanda oyuncunun rize maçında attığı goller ile getirdiği şampiyonluğu saymadım. çünkü o sayılırsa diğer oyunculara haksızlık olacaktır özellikle o sene şampiyon yapan feghouli'ye.

    ben zararın neresinden dönersek kardır mantalitesindeyim. umarım falcao ve feghouli ile birlikte bu transfer döneminde uğurlarız kendisini. çünkü gelecek sene bankalar birliği gelirimizin yarısına el koyacağı için bu sene şampiyon olsak bile harcama limitimiz ciddi manada azalacak. tff başkanının kim olduğunu da bildiğimiz için limitini 2'ye katlayanlara değil bir kaç tl geçecek galatasaray'a verir cezayı. yönetimin önünde çok ciddi bir sınav var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın