resim
İsmail Çipe
Takım:Boluspor
Mevki:Kaleci
Yaş:29
Boy:1.97
Uyruk:Türkiye
  • 453
    ben her zaman oyuncudan yana tavır alan, oyuncuyu koruyan bir taraftar profiliyim. ama bunun için oyuncunun bana bir malzeme vermesi lazım.

    ben ismail'in iyi oynadığı demiyorum bakın, kötü oynamadığı bir maç hatırlamıyorum. ya tamam, bir anda kaleye geçmek kolay değil de sen de 18 yaşında bir kaleci değilsin ki ya. 26 yaşında kaleye geçip de hala 18 yaşındaki biri gibi davranacaksan o kalede o zaman 18 yaşındaki kişi geçsin kaleye.

    ben burada fatih öztürk'ü de savundum. hala arkasındayım. fatih öztürk vasat bir kalecidir. yaşı, türk olması ve ücreti düşünüldüğünde de yeterli bir yedek kalecidir. daha iyisi varsa ve imkanlar dahilindeyse hemen alınsın derim ama yoksa fatih'e sahip çıkarım. fakat ismail, ona sahip çıkabilmem için bana hiçbir şey vermiyor.

    12 ağustos 2021 st johnstone galatasaray maçında yediği gol rezalet bir gol. devamında bir yan topu yumrukladı, kornerde bir kafayı çıkardı bir de arkadaşının hatalı bir geri pasında yattı aldı topu. bunları inkar edemem, tebrikler ve teşekkürler aynı zamanda ama ismail sen galatasaray'ın yedek kalecisi olamazsın. çünkü dediğim gibi ben senin kötü olmayan bir maçını anımsamıyorum kayserispor formasıyla da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın