resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 2369
    bir yazı yazıyordum. yetenek setine ve oyuncuya çok inanmama rağmen neden kesildiğine dair tahminimi yazıyordum. aynı yazı da neden mustafa'nın bir ikilik yarattığına dair tahmini mi de yazacaktım.

    sinan yılmaz'ın maç sonu programını izlerken mustafadan bahsetti. tahmin ettiğim şeyleri söylemiş. daha öncede benzerlerini söylemişti.

    https://youtu.be/NQnoUHH9JzQ?t=2316

    41.20'ye kadar izleyin.

    benim yazımın özeti daha önce sinan yılmaz'ın da daha öncekiler dahil analizlerinden benim aklımda kalan çok işe yarayacak bir yetenek seti var ama nasıl kullanacağını bulması lazım.

    edit: bir şeyi ekleyesim var. haliyle bir yazı yazmak yerine sinan yılmaz'ın analizini bıraktığım için kendime dair bir hususu açıklamadığımı fark ettim. bazen yetenek seti iyi oyuncular bir şeyi yapmadığında bunun bir tercih olduğunu düşünüyoruz. oysa böyle değil. ya oyuncu belli sebeplerden bunu yapamayacak bir oyuncudur ya da optimize değildir. bu oyuncunun bakış açısıyla da alakalı olabilir, bulunduğu takımla alakalı da olabilir, teknik yetersizlikle de alakalı olabilir. haliyle oyuncunun patlayıcılık temelli kısa süreli oyunlarını daha sağlam bir şeye çevirmek için bir gelişim sürecine ihtiyacı var. adam canı istediği için böyle değil. farklı bir formata ihtiyaç duyan bir oyuncu. hatta (tamamen bir his) bu formatı tamamen almaya çaba gösterdiğini de düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın