resim
Christian Luyindama Nekadio
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Kongo DC
  • 3006
    bu adamın ayağı kötü mü? bence değil ama hadi kötü olsun. e o zaman verme kardeşim topu baskı altındayken luyindama'ya! adam değişik bir adam ama 2 yıldır izlediysen sanıyorum ki bunu da görmüşsündür. iyi oynarken 2 yıldır izlendi deniyordu çünkü.

    güçlü, hayvan gibi atlet ve o fiziğe rağmen hızlı bir adam. eksiği yok mu? elbette var. ama sen de takım olarak birazcık artılarını parlatıp eksilerini önemsiz hale getirmeyi denesen mesela?

    bana ne abi, para benim cebimden çıkmıyor. kötü oyuncu madem sat 3 5 kuruşa, zaten yenisi aldın. fakat eleştirildiği 12 ağustos 2021 st johnstone galatasaray maçında süper lig tarihinin ayağı en iyi 3 4 stoperinden biri olan marcao'nun da 3 net pas hatası var. fakat aynı maçta takım 3. golü atınca bir anda tüm futbolcular pas hatası yapmayı bıraktı. bir 5 6 dakika rakibe top göstermediler orta sahada.

    bak evinde arkadaşınla playstation oyna, 2 gol ye dağılırsın. o maç bitsin de yeni maça başlayalım istersin. ne kadar profesyonel olursan ol insansın. takım sürekli geride anlamsız paslar yapıyor, top hep ayağına geliyor ve marcao ya da sağ çizgide baskı altında pas bekleyen bekten başka da pas opsiyonun yok. vallahi bir yerden sonra dağılırsın zaten. dağılmamak ayrı bir meziyettir ve takdiri hak eder ama normal olan dağılır. luyindama zaten biraz anormal, daha kolay dağılıyor. ya marcao da dağılıyor ama aynı şekilde. bu adamların derdi ne onu anlayıp çözmezsen 3 gün sonra danimarkalı stoperin de aynı şeyi yaşayacak.

    luyindama çok iyi falan demiyorum ama çok iyi özellikleri var. yani o özelliklerde bir adamı daha arasan bulabilir misin bilmiyorum. neden bunları nasıl etkili kullanırız demek yerine bunlar yokmuş gibi davranıp aslında söylenildiği kadar kötü olmayan, sadece yukarıda açıkladığım nedenlerle olduğundan da kötü görünen pas becerisine odaklanıyoruz? bu adamın sorunu çevre kontrolü ve pas şiddetini ayarlamak mı? ok, o zaman uzun vursun. de ki her topa vur, istemiyorum senden pas oyunu de çat çat vursun adam. pres seven hocasın da feghouli ile arda ne pres yapacak sana? nasıl ki onların başka artıları için pres zaafiyetini kabul ediyorsan bu adam için de, bu adamın artıları için de zaafiyetini kabul et diyorum ben. sonra yine sat.
App Store'dan indirin Google Play'den alın