2021-22 UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu Rövanş Maçı
21:00 Mcdiarmid Park
2 - 4
  • 84
    hayir, su mac icin var ya gun gun yorum döşedim, depoladim. mactan 1 gun once iki takim da ne yapmis ne yapmamis diye oyuncularin genelinin swot analizini yaptim. guzel de bir entry olmustu. destanı birak efsane entryler arasina girecekti. ama su alttaki fatih terim konusmasini dinleyince sinirden kendime girisecektim. sinirle nefretle ne varsa sildim. destekledigimiz takimin efsane hocasının umurunda degil ben neden ugrastim? biraz bekledim sinirim gecsin icim sogusun diye su afetlerle bogustugumuz surekli can sıkıcı haberler duydugumuz, afet bolgesinde olmamdan dolayi uykusuzluk sinir harbi yorgunluk derken soyle bir sevgilimizi izleyelim gönlümüz acilsin gerceklerden biraz da olsa psikolojik olarak uzaklasalim dedim. olaya bak!

    --- alıntı ---
    40 derecelerden geldik, burada yağmur yağıyor. insanı şaşırtacak bir farklılık var, böyle değişikliklerde insanın vücudu da şaşırır. hiç de kolay olmayacak. yağmurlu havada, serin havada oynamak çok değil ama iklim farklılığında oynamak inşallah bizi çok etkilemez."
    fatih terim
    --- alıntı ---

    5 ağustos 2021 galatasaray st johnstone maçından tam 1 hafta sonra oynanacak bu maca kadar farkli bir oyun plani, yedek oyun sablonlari denenip ortaya konulamayacagi aşikardi zaten. mevcut oyun planini birak bu kafa yapisi ile de maalesef tur gelmeyecek. su bir gercek, dahiyane oyun plani/planlari rakip takimlar onlem alana ya da çözene kadar ise yarar. ıste bu noktada yeni bir şablon oraya koymak gerekir. bazen de gizli plan/yedek plan devreye sokulur. bizde o yok bir kere. onu gectim mantalite yok mantalite. lanet olsun.

    bir de tabii yukaridaki alıntıda verdigim fatih terim vecizesi ile bu mac da yalan oldu. hoca zerre güven vermiyor bir kere. neyse zaten rakip takim taraftarlari da komple tribunde olacak. boşverin beyler siz de cikin iki top cevirin dostlar macta gorsun. 1-2 enstantane yaparsiniz, tv'de gorunursunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın