resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 124
    kendisi hakkında yapılan bir çok yorumu izledim veya okudum. hepsinde negatif yön olarak geniş alanda yavaş kalabileceği ve hızlı oyunculara karşı sorun yaşadığı idi. ancak bunu pozisyon bilgisi ile örtmeyi başarabiliyormuş. buna ek olarak da fiziksel olarak zaman zaman güçlü oyuncular karşısında ince yapısı nedeni ile dağılabiliyormuş. nelsson bizim gibi defansı önde kuran bir takım olan kopenhag'da oynadı ve bu oyunda başarılı olabilen stopermiş. ayağının düzgün olması, ilk müdahale becerisi, basit paslarda hata yapmaması, zaman zaman kullandığı uzun toplardaki başarısı en büyük artıları olarak bahsedilmiş. ayrıca yaşına göre çok olgun ve tecrübeli olduğunu herkes özellikle vurguluyor.

    nelsson ile birlikte önde baskı konusunu daha rahat yapacağımızı düşünüyorum. ancak rakipte fiziksel olarak çok güçlü bir forvet olması durumunda marcao ile birlikte zorlanmaları muhtemel gibi. bizim gibi maçın tamamında topa hükmedip önde basmak isteyen bir takım için doğru transfer gibi duruyor.

    inşallah çok başarılı olur ve gelişimini sürdürerek bizi hem saha içi başarılar hem maddi konularda mutlu eder. hoş geldin aslan parçası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın