2021-22 UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu Rövanş Maçı
21:00 Mcdiarmid Park
2 - 4
  • 60
    2021-2022 sezonu öncesi, kabuk değiştirmenin, köklü değişiklikler yapmanın sancılarını fazlasıyla çektiğimiz 3 avrupa kupası maçından sonra turu geçmek için mutlak suretle kazanmamız gereken maç. günü kurtaran takımlardan ziyade uzun yıllar başarı getirecek bir yapı kurmak istiyorsunuz ama bir yandan da yarışın içindesiniz ve oynamak zorundasınız. maalesef neşteri vurduğumuz bir sezon öncesi bu kadar erken sezonu açmak futbol talihsizliği olsa gerek.

    ilk maç öncesi ve sonrasında iskoçya kupa şampiyonu rakip için bolca yapılan köy takımı vurgusu, iki takım arasındaki finansal değer farkıyla yapılan meşhur açılan makas söylemleri ile çıkacağız yine bu maça. ilk paragrafta vurguladığım üzere kolay olmayacak bizim için. son yıllarda özellikle deplasmanlarda oynadığımız avrupa kupası karnesi bize hiç ama hiç yakışmıyor, umarım bu maçla beraber bu berbat tabloyu lehimize çevirmeye başlarız.

    saha içiyle alakalı ise, ilk maç gösterdi ki sol bekte partick van aanholt oyun aklıyla keşke bu maçta 90 dakika sahada kalabilse. berkan kutlu'nun enerjisiyle taylan'ın sanki hiç ara vermemiş gibi gözükmesi bizim için çok çok önemli. rakibin kapanarak daha sert bir savunma yapacağı düşünülürse hocanın yine babel ile başlayacağı aşikar. ilk maçtan farklı olarak mecburi kaleci değişikliği ve aytaç yerine emre kılıç oynayacaktır diye düşünüyorum.

    gecenin sonunda turu geçtiğimiz, muhammed'i tekrar kazandığımız, kerem'in gol ya da asistle tamamladığı bir maç olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın