• 43297
    “getir’i biz 2015 yılında dünyada bir ilk olarak kurduk. ortalama 10 dakikada süpermarket ürünlerini insanlara getiren bir şirket. salında sattığımız ürünler her yerde var. bugün çıktığınızda köşeden bakkalda veya markette de var. bizim sağladığımız şey zaman. zaman en çok kıymeti aranan, en değerli varlıklardan bir tanesi. biz getir ile aslında bunu geri veriyoruz. bizi aslında motosiklet üzerinde kurye olarak görüyor olabilirsiniz; ama biz teknoloji şirketiyiz. bunu teknolojimiz sayesinde yapıyoruz. 2015’te istanbul’da kurulduktan sonra, yemek getiren getir yemek, yaklaşık 5 bin çeşit ürün getiren getir büyük, damacanayı dakikalar içinde getiren getir su, mahalledeki esnaftan, manavdan ürünleri getiren getir :arşı ile hizmet vermeye başladık. şu anda getir yemek’te türkiye’nin 81 ilinde varız. getir’in 10 dakikalık modeliyle de türkiye’nin yaklaşık 40 şehrinde varız. 2-2,5 yıldır türkiye içerisinde gaza bastık. sonra dedik ki biz ilk günden getir’i bir dünya markası olması için kurmuştuk. bu yılın başında ilk olarak ingiltere’yi açtık. ingiltere’den sonra sırasıyla hollanda, almanya ve fransa geldi.”

    “ingiltere’de sadece londra’da çıkmışken, geçen 6 ay içerisinde 7 şehirde hizmet vermeye başladık. hollanda, almanya ve fransa’dan sonra italya ve ispanya’da faaliyet gösteren bir şirket satın aldık. şimdi de onların lansmanının çalışmaları sürüyor. getir, çok yakında 7 ülkede hizmet veren bir şirket haline gelecek. sene sonunda da inşallah abd’yi hedefliyoruz. ilk günden itibaren getir’i kendi adıyla, türkçe bir kelime olarak yurt dışına götürme hedefimiz vardı. şu anda tüm dünyada getir için çalışan yaklaşık 20 bin kişi var. bu 20 bin kişi de 37 farklı milletten oluşuyor. 37 millete kucak açan, insanlarımıza ve müşterilerimize hizmet eden bir şirketiz. spor da toplumları birleştiren, kucak açan bir dal. bunun içerisinde futbol çok dinamik ve heyecanlı bir anadan. futbola birkaç yıldır yatırımlarımız başladı. bu sene artarak devam ediyor. burada galatasaray’ın özel bir yeri var. çünkü galatasaray, türkiye’nin en köklü kulüplerinden bir tanesi. milyonlarca taraftarı var. avrupa’da çok ciddi başarılara imza atmış, türk bayrağını orada gururla dalgalandırmış bir kulübümüz. galatasaray ile bu birlikteliğe gitmek bize gurur veriyor. 2021-2022’de galatasaray’ın forma kol sponsoru olduk. bu sezonun galatasaray’a ve türk futboluna hayırlı olmasını diliyoruz. birlikteliğimizin de artarak devam etmesini diliyorum.”

    şu anda üç yıl için anlaşmamız oldu. ilerleyen dönemde bu anlaşmayı tekrar değerlendiriyor olacağız. galatasaray’ın geniş bir taraftar sayısı var. çok güzide bir kulüp. yan yana durmaktan mutluluk ve kıvanç duyacağız. günde getir’e milyonlarca kişi giriyor. bu iş birliğini kendi mecralarımızda, sosyal medyadan ve kampanyalarla birlikte duyuracağız. maç izleyen kitlede getir’in ciddi bir karşılığı var. maç anlarında yoğun siparişler oluyor. dolayısıyla biz de buna duyarsız kalmayacağız. güzel bir iş birliği yapacağız. tottenham hotspur sponsorluğumuz oldu. yurtdışından başka kulüplerle de görüşüyoruz. spor ve futbol bizim için çok önemli. biz spor ve futbolun içinde olacağız. getir su’nun altında bir makamız olan kuzeyden ile hem basketbolda hem voleybolda son üç yılda sponsorluğumuz devam ediyor. biz burada kalıcıyız. bu ilişkiler uzun süreli ilişkiler. daha fazla kulüplerle sponsorluk yaptığımızı göreceksiniz; ama galatasaray’ın yeri avrupa’daki başarılarından dolayı bizde ayrı.”

    getir yönetim kurulu başkanı tuncay tütek
App Store'dan indirin Google Play'den alın