• 43182
    “sayın basın çalışanları, sevgili galatasaraylılar, hanımefendiler, beyefendiler hoş geldiniz. bugün burada yeni ve çok özel bir iş birliğini sizlerle paylaşmak amacıyla bir araya geldik. 6 senedir var olan ama son 3 senede çok önemli gelişme gösteren ve de daha da önemlisi hizmet alanını uluslararası pazarlara taşıyabilen, getir perakende lojistik a.ş. firması ile 2021 - 2022 sezonu için geçerli olacak galatasaray futbol takımının forma kol sponsorluğu anlaşmasını sizlerle birlikte imzalayacağız. biz galatasaray spor kulübü yönetimi olarak sponsorlarımızı sadece belli bir süre için maddi destek veren kuruluşlar olarak görmüyoruz. bizim yönetim sürecimizdeki paydaşlarımız olarak kabul ediyoruz. dünyada en çok tanınan türk spor forması üzerinde yer almak umuyorum getir markasına da ulusal ve uluslararası alanlarda ciddi değer katacaktır. diğer taraftan yine eminim ki getir perakende lojistik a.ş. firmasını yaratan ve bu kadar kısa sürede bugünkü başarılara taşıyan yenilikçi, atılımcı, aydın yönetim kadrosu ve galatasaray spor kulübü yönetimi olarak bizler yeni projeler üretmeyi de heyecanla hedeflemekteyiz. iş birliğimiz umuyorum sadece bugün imzalanan forma sponsorluğu ile kalmayacak. bu proje kapsamında değerli destekleri için getir perakende lojistik a.ş. yönetimine teşekkür ediyorum.”

    “sponsorlarımızı sadece belli süre maddi destek veren kuruluşların ötesinde görüyoruz. dolayısıyla getir firmasını, 4-5 senede bir dünya markası yapmayı başaran akıl, dinamizm ve ufuk bizimle birikimlerini paylaştığı vakit bir getirisi olacaktır. bütün sponsorlarımıza böyle bakıyoruz. hem onları bizim yönetim sürecimizin içerisinde göreceğiz hem de bir takım başka ufak yeni projelere de imza atacak gelişmeleri göstereceğiz.”

    “burak başkanımızın liderliğinde yürüye bir bir ekip var. ben o ekibin içerisinde değilim. bir sürü yeni transfer yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. sadece futbol için değil tüm branşlarda genç, taraftarın kendini bulabileceği oyuncu kazanma hedefimiz var. futbolda birçok türk oyuncu ile anlaştık. yakında bilgiler gelecek. takımı genç taraftarımızın kendisini bulabileceği bir hale getirmek istiyoruz. bu yolda da devam ediyoruz.”

    ikinci başkan ali polat bengiserp
App Store'dan indirin Google Play'den alın