resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 6245
    inanılmaz yüksek fizik gücü olan santrafor. sakatlık sorunu yaşamaz, süper lig seviyesinde kondisyon eksikliği çekmez. gel dersin gelir oyna dersin oynar git dersin gider. süper ligde ceza sahası içinde bence en etkili forvettir.

    bütün bunlara rağmen asıl sıkıntısı isteksizlik. şu an çok istekli bir profil çiziyor, yarın tamamen değişebilir. premier leaguede kendini kanıtlamak için pres yapan, oyun kurulumuna katkı veren bir diagne bile izledik. zaten o isteğini ve arzusunu süper ligde 40 maça yaysa ligin en komple forveti olur.

    şu an sahip olduğunuz diagnede yararlanabileceğimiz belki de tek özelliği ceza sahasındaki golcülüğü. zaten oraya top taşımakta zorlanan bir takım olduğumuz için o da sıkıntıya düşüyor.

    sözün özü kendine çok iyi bakan her daim hazır olan ama profesyonel olmayan bir futbolcu. bütün bu eksikliklerine rağmen abi sen gel ceza sahasında dur biz sana top atarız diyen bir takımda olsa süper ligde rahatlıkla 25 atacak bir profil.

    fatih hoca mustafaya avrupa şampiyonası izletip oyun kurulumuna katkı isteyen bir hoca. diagne ise süper ligde kendini parçalamayacak bir futbolcu. yani bir nevi imkansız aşk. belki 10 15 sene önce oynasa taraftarın sevgilisi olacakken bugün istenmeyen adam oluyor. hayat hain, napıcaksın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın