2021-22 UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu Rövanş Maçı
21:00 Mcdiarmid Park
2 - 4
  • 45
    taraftarın sabrı teknik ekibin bahanesi olmayacak maç. kimse kusura bakmasın galatasarayın bu iki turda rakibe elenmesini sindirebilen normal karşılayan galatasaraylı olamaz.

    psv ile bizim aramızda da kalite farkı vardı. ilk maçta 5 atıp yolladılar, turu orda bitirdiler. biz de içerde bunu yapmalıydık yapabildik mi, hayır. 5i geçtim 2 tane bile atamadık. saint johnstone penaltı olmasa zaten gol atamayacak kısır bir takım, gol atmaları için biz daha çok çaba gösterdik.

    şimdi turun ikinci maçı geliyor. yok efendim dolu tribünmüş kaleci cezalıymış. yazıklar olsun böyle düşünenlere. artık kalibremiz city değil, ajax da değil daha indik psv de değil. bari yılda 50 milyon euro maaş ödeyen takım bir zahmet bu rakibi elesin be.

    kim çıkarsa çıksın onbire onbir başlayacak maç. bu maçta elenmenin bahanesi de affı da olmaz. milyon euro kazanan değerli futbolcularımız bir zahmet kendilerinin onda biri para kazanan rakiplerine sahayı dar etsin. süper ligde kümede kalamayacak takıma elenerek yine tarih yazmayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın