resim
Christian Luyindama Nekadio
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Kongo DC
  • 2969
    ilk geldiğinde hayranıydım kendisinin. hem kafa toplarını siliyordu, hem de uzun adımları ve rakiple şarja girdiği zaman elde ettiği devasa avantajı sayesinde savunmayı ilerde kurmamıza yardım ediyordu. dusunulenin aksine sol carpaza da isabetli uzun top atabilen bir oyuncu idi.

    marcao'nun kafa topu handikabini yokediyor, kısa cikamadigimizda uzun oynayarak elimizi rahatlatıyordu.

    topla arasi iyi olmaması, buna rağmen dribling ile çıkmayı sevmesi dahi problem değildi. çünkü hacmiyle ve gücü ile rakibi toptan uzak tutuyordu ve nadiren sıkıntı yaşıyorduk.

    sakatlık sonrası en çok gücünden kaybetti. ozguveni daha da artmış şekilde topla çıkmaya çalışıyor ama eski hacim ve gücü olmadığı gibi zaten zayıf olan cevikligi de tamamen kayboldu.

    üstüne de bir ayağı çizgide oynamaya alışkın bir sacha boey var. bu nedenle pasları biraz daha uzun atmak zorunda kalıyor. orta mesafede de pasin şiddet ve yönünü doğru ayarlayabilecek kadar teknik değil. sol tarafı marke ettiklerinde sağdan çıkmak gerektiğinde büyük zaafiyet yaşama şansımız olası.

    nihayetinde elde kafa toplarını supurebilen, kapanan takımlarda iş yapabilecek bir oyuncu kaldı.

    ama ben 2 milyon euro'ya harcamak yerine 2 yıl sözleşme uzatıp bir sezonluguna oynayabileceği bir yere kiralama taraftarıyım, toparlanırsa 29unda bile premier lig yapabilecek bir oyuncu idi çünkü.
    fakir van dijk'imiz vardı , servet çetin oldu maalesef. ah milli takımı ve sağlık heyeti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın